Her Majesty naar Metropool

Ticketmaster

Crosby, Stills, Nash & Young! Maar dan door Paulusma, Lentink, Bakker, Nomden en Schreuders. Allemaal mannen die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben bij bands als Daryll Ann, Johan en Bertolf. Als Her Majesty eren ze hun muzikale helden. Ze brengen de muziek van CSNY tot leven. En dat is een uitdaging op zich gezien de fantastische samenzang van de west coast band. Her Majesty streeft er niet naar om hun voorbeelden letterlijk te kopiëren maar om met eigen kwaliteiten een authentieke tribute neer te zetten en daar slagen ze meer dan goed in. Tijdens de theatertour die de band ondernam spat het spelplezier ervan af. Hoog tijd om ook de popzalen aan te doen met deze prachtige show.

Her Majesty
Datum: vrijdag 1 juli 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek