IAMX naar 013

Ticketmaster

Chris Corner brak door als gitarist van triphop-act Sneaker Pimps, maar heeft inmiddels al 6 platen gemaakt met zijn project IAMX. De sound van IAMX in een hokje duwen is lastig: wave, dance, industrial, pop, rock en zelfs wat gothic dansen om elkaar heen. En toch schieten al die hokjes tekort. Het is meer een hybride mix van al die dingen. En daarmee is het zowel interessant voor fans van Depeche Mode, als van Front 242, Nine Inch Nails, VNV Nation of Placebo.

Na een jarenlange depressie, kwam vorig jaar het album ‘Metanoia’ uit. Een hele vrolijke boel is dat album dan ook niet. Maar de stuwende beats maken het ook onmogelijk om stil te zitten. Net zoals Corner’s liveshows eigenlijk. Verwacht daar ook geen saaie bedoeling, maar visuals, kostuums, dansers, visuals… of misschien trekt de androgyne frontman dit keer wel weer iets anders extravagants uit de kast. Niet te missen live act, in ieder geval!

IAMX
Datum: za 2 apr ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek