Max Meser naar Rotown

Ticketmaster

De van oorsprong Spaanse songwriter Max Meser heeft intussen al gespeeld bij De Wereld Draait Door en voorprogramma’s verzorgd voor artiesten zo uiteenlopend als Douwe Bob, Ryley Walker en Editors. Dan te bedenken dat Mesers recente succes allemaal komt omdat hij op een dag heel impulsief een enkeltje kocht van de Costa Brava naar Amsterdam.

Max Meser’s liedjes hebben dezelfde swagger als British Invasion-grootheden The Kinks, The Hollies en The Byrds. Met single Weak Love schopte Meser het tot 3FM Serious Talent. Dat nummer is nu precies een mooi voorbeeld van die typische sixties insteek: liefdesleed en hunkering bezingen zonder pathetisch te worden. Muziek waardoor je gegarandeerd vol zelfvertrouwen fluitend door de straten paradeert.

Deze sympathieke troubadour zal inmiddels alleen maar hongeriger zijn geworden nóg meer harten te veroveren.

Max Meser
Datum: do 26 mei 2016
Zaal: Rotown
Deur open: 20:00
Start: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek