Meschiya Lake & The Little Big Horns naar Rotown

Ticketmaster

Rotown heeft Meschiya Lake & The Little Big Horns inmiddels voor de derde keer weten te strikken voor wederom een gepassioneerd, heerlijk vintage optreden. Meschiya Lake heeft wat je noemt een merkwaardige achtergrond. De getatoeëerde zangeres begon als circusentertainer: levende insecten verorberen, glasscherven fijnkauwen en dansen met vlammende nunchucks, dat soort ongein. Tegenwoordig vlamt ze voornamelijk op het podium met haar Little Big Horns, om de muziekliefhebber éventjes mee te nemen op tijdreis door de swingin’ 30s.

New Orleans jazz, swing, ragtime, big band en dixieland, de muziek van welvaart en van optimisme… en af en toe ook tegenspoed. Meschiya en haar band versmelten als het ware het beste wat die bijzondere periode te bieden had tot een grandioos schouwspel. Mistroostig sputterende blazers, burleske & bourbon en natuurlijk de charismatische Lake, die net als Billie Holiday zowel de blues als de bezieling met één lettergreep kan belichamen.

Meschiya Lake & The Little Big Horns
Datum: wo 11 mei 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Start: 20:30
Vvk 19 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek