Poliça naar de Melkweg

Ticketmaster

Aan de Amerikaanse band Poliça is maar weinig gewoon. Met liedjes tussen neo-r&b en indierock in, voortgedreven door de ritmes van liefst twee drummers. Met een opmerkelijke zangeres die in no time je nekharen recht overeind laat staan. Poliça – Pools voor beleid – ontstond begin 2011 uit de band Gayngs, opgericht door bassist Ryan Olson en kunstzinnige zangeres Channy Leaneagh. Een jaar later verscheen een indrukwekkend debuutalbum getiteld ‘Give Up The Ghost’, vol opmerkelijke, ritmisch intrigerende liedjes met hoekige baslijnen en met even makkelijk invloeden uit indie als uit soul en r&b. Hun nieuwe album ‘United Crushers’ is onderweg!

Poliça
Datum: 26 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start ma 22 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek