DMA’s naar Rotown

Ticketmaster

De Australiërs Tommy O’Dell, Johnny Took en Matt Mason van DMA’s lijken aan de voet van een wereldwijde doorbraak te staan met hun moorddadig goede Britpopliedjes. Dat terwijl het aanstaande debuut Hills End best bescheiden tot stand is gekomen. De liedjes werden namelijk voor een groot deel opgenomen in de slaapkamer van Took. Knullig moest hij iedere dag zijn matras tegen de muur duwen om ruimte te maken voor de instrumenten. Van DIY-slaapkamerproject tot de nieuwste rocksensatie…oftewel, welkom in de 21ste eeuw!

DMA’s vist uit een bekende vijver: The Stone Roses, Arctic Monkeys, Blur en een vleugje Nirvana. Ze maken van al die welbekende invloeden gelukkig iets ontzettend charmants en eigens. Dat komt juist ten goede door die bijzondere roots als slaapkamerproject. Zonder zanger in de band besloot drummer O’Dell maar gewoon zelf te zingen, als uitprobeersel. Dat hij beschikt over een bezielde Oasis-achtige sneer bleek een aangename verrassing. En zo word je pardoes ongedoopt tot frontman.

Doordat DMA’s zo heerlijk pretentieloos muziek maakt is, komt er altijd een heerlijk onbezonnen energie vrij tijdens de liveshows. DMA’s klinkt nostalgisch zonder dat het voelt als na-aperij, met meer hits op voorraad dan je op je hand kunt tellen. En vanavond razen ze langs de Nieuwe Binnenweg! Wees er dus als de donder bij!

DMA’s
Datum: di 3 mei 2016
Zaal: Rotown
Deur open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek