King Charles naar Merleyn

Ticketmaster

De Londense muzikant King Charles werd in 2011 ontdekt, wellicht door zijn flinke bos krullend haar en de roze overall waarin hij toen vaak op de planken stond, maar vooral door zijn liedjes met een psychedelische randje. Als tiener luisterde King Charles volop naar Donovan en Syd Barrett en dat is te horen. Hij is klassiek geschoold en leerde in diverse koren en bands zijn eigen stem kennen en gebruiken. Ook werd hij op sleeptouw genomen door boezemvriend Marcus Mumford. King Charles zal dan ook goed in de smaak vallen bij liefhebbers van Noah & The Whale en Mumford & Sons. Vanavond zal hij een solo optreden geven.

King Charles
Datum: 11 april
Zaal: Merleyn
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
De kaartverkoop start op zaterdag 20 februari om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek