The Skints naar Bibelot

Ticketmaster

Op zondag 15 mei komt The Skints met zijn mix van ska, dub, reggae, hiphop en punk naar de Power Stage van Bibelot. Onlangs kwam het derde wapenfeit van The Skints ‘FM’ uit. Op dit album is de unieke combinatie van hiphop en reggae duidelijk hoorbaar. De band laat zich beïnvloeden door de muzikale ontwikkeling in de vroege jaren tachtig en geeft hier een eigen, moderne draai aan. Zo ontstaat er een eerbetoon aan muzikale voorvaders als The Specials en Madness.

Met gemiddeld 150 optredens per jaar tourde The Skints eerder al door Engeland, Wales, Duitsland, Frankrijk, België, Zwitserland, Tjechië, Kroatië en Thailand. Ook was de band afgelopen jaar te zien op Lowlands en de Zwarte Cross. Online boekt The Skints succes. Videoclips worden in korte tijd tienduizenden keren bekeken.

The Skints
Datum: 15 mei
Zaal: Bibelot
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek