Tommy Emmanuel & Andy McKee naar de Stadsschouwburg in Nijmegen

Ticketmaster

Tommy Emmanuel is misschien wel de beste akoestische gitarist ter wereld. De even sympathieke als bescheiden Australiër heeft in zijn lange carrière samengewerkt met gitaargrootheden als Eric Clapton, Les Paul en Chet Atkins. Zijn fingerpickingstijl is ongeëvenaard: Emmanuel speelt vaak baslijnen, melodielijnen en akkoorden tegelijkertijd, en als hij echt de geest krijgt, gebruikt hij zijn gitaar tevens als percussie-instrument. ‘Aanstekelijk’ is een groot understatement voor Tommy Emmanuel live – als je nog geen akoestische gitaar hebt, koop je er waarschijnlijk eentje na dit concert.

Tommy Emmanuel & Andy McKee
Datum: 27 september
Zaal: Stadsschouwburg, Nijmegen
Zaal open: 19:30
aanvang: 20:15
De kaartverkoop start op zaterdag 27 februari om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek