Vintage Trouble naar Doornroosje

Ticketmaster

De Amerikaanse band Vintage Trouble brengt je naar zweterige ‘juke joints’ waar oude soullegendes uit hun tenen zingen op stampende rhythm-and-blues. De band werd in 2010 De band werd in 2010 opgericht in Venice Beach en gaat sindsdien als een speer en heeft inmiddels de support verzorgd voor grootheden als The Who, AC/DC en The Rolling Stones. In 2015 verscheen ‘1 Hopeful Road’ op het gerenommeerde Blue Note-label met daarop een heerlijke portie scheurende bluesrock en rauwe, ingetogen soul. Vintage Trouble is aanrader voor fans van Alabama Shakes, Otis Redding, Blackberry Smoke en Rival Sons!

Vintage Trouble
Datum: 02 juli
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start op vrijdag 26 februari om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek