Celine Cairo naar Patronaat

Ticketmaster

Afgelopen oktober liet de singer-songwriter al nieuw materiaal horen in een uitverkocht Bitterzoet. Celine Cairo’s nieuwe single “Hello Love” is net verschenen en wordt gevierd met een tour, waarbij ook Patronaat wordt aangedaan. ”Hello Love” is onderdeel van haar debuutalbum, dat ze in Los Angeles opnam met Bill Lefler (Dotan, Laura Jansen e.a.). Het album komt naar verwachting na de zomer van 2016 uit.

Voor de échte kenner is singer/songwriter Celine Cairo al lang geen onbekende meer. Ze bracht eerder al twee EP’s uit, waarvan de laatste door FINK geproduceerd werd. Met haar band deed ze een eerste theatertour door Nederland en speelde ze o.a. in New York, Kaapstad, Hamburg, Brussel en bij DWDD. Voor liefhebbers van: London Grammar, Florence & the Machine en Bon Iver.

Celine Cairo
Datum: Do 26 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.45 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek