De Règâhs naar Paard van Troje

Ticketmaster

De Règâhs presenteren hun nieuwe cd in het Paard van Troje! Op 21 mei wordt de grote zaal van het Paard virtueel omgetoverd tot ‘De Bierbar van Sevilla!’ De Haagse ‘flamingo’-groep de Règâhs viert zo voor het derde jaar op rij een feestje, ‘Dansuh!’ genaamd, in dé poptempel van Den Haag. Een goeie gewoonte moet je koesteren!

De Règâhs is een unieke band met een combinatie van flamenco, pop, rock en wereldmuziek. Deze keer kun je dansen op de klanken van de zevende cd van de groep die dan gepresenteerd wordt. De cd heet niet voor niets ‘De Bierbar van Sevilla!’ De mix van pure flamenco met alle mogelijke muziekstijlen en Haagse teksten vol humor wordt ijskoud geserveerd voor de vele dorstige fans.

Uiteraard zullen naast de bandleden op het podium allerlei gasten optreden waaronder in ieder geval een aantal bevallige ’flamingo’-danseressen. Zorg dat de droge keeltjes goed gesmeerd worden want er zullen uiteraard, naast de nieuwe liedjes, zoveel mogelijke dansbare meezingers de revue passeren. Dit feestje mag je niet missen!

De Règâhs
Datum: 21 mei
Zaal: Paard van Troje
Aanvang: 20.00
Zaal open: 19.30
Vorverkoop start 26 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek