Fischer-Z naar de Melkweg

Ticketmaster

Fischer-Z is één van de grote Britse art-pop/new wave bands uit de jaren ’80. John Watts is de componist en zanger van de band die wereldwijd hits scoorde met o.a. ‘The Worker’, ‘Marliese’ en ‘So Long’. ​In ´81 ging de groep uiteen waarna Watts solo verder ging. In ´87 besloot hij echter de draad weer op te pakken en onder de oude naam Fischer-Z een nieuwe band op te richten. Ze spelen vooral nummers van succesalbums als ‘Word Salad’, ‘Going Deaf For A Living’ en ‘Red Skies Over Paradise’, maar natuurlijk ook van het laatste album ‘This is My Universe’. Een uitgelezen kans om te genieten van een aangename kruising van hoogkwalitatief jeugdsentiment en tijdloos goede muziek!

Fischer-Z
Datum: 12 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19.30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek