Flavium, Lefthand Freddy en The Veldman Brothers naar Patronaat

Ticketmaster

De absolute top van de Nederlandse blues scene! De krachten van drie bands zijn gebundeld voor een aantal optredens ter promotie van de ‘blues’ in het algemeen (en natuurlijk ook zichzelf, want er valt in Nederland op dat gebied véél te genieten!) en te bewijzen dat wat van ver komt lang niet altijd ‘beter’ is.

Flavium, Lefthand Freddy en The Veldman Brothers hebben hun sporen al dik verdiend. Flavium was na het uiteenvallen van Cuby&The Blizzards in de mid jaren ’70 toonaangevend, zij begeleidde John Lee Hooker tijdens zijn Europese tour in 1976. In 1980 scoorden zij een (bescheiden) hit met ‘Nightlife’ en zij vallen vooral op door hun ijzersterke live shows.

Lefthand Freddy had heel veel succes in de jaren 90, stond op het podium van grote festivals als Sziget, Gloucester Bluesfestival & Leverkusener Jazztage en bracht in 2014 alweer het 6e album (Soul Strings) uit.
The Veldman Brothers zijn de revelatie van de laatste 10 jaar. In 2012 werden zij nog verkozen tot ‘Best Dutch Blues Band’ en ze hebben een indrukwekkende en uiterst solide live reputatie.

Een mooie staalkaart van de Nederblues op dit moment.

Flavium, Lefthand Freddy en The Veldman Brothers
Datum: Vr 20 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.00 u
Aanvang: 19.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek