Freddie Gibbs naar de Melkweg

Ticketmaster

De Amerikaanse MC Freddie Gibbs groeide in de afgelopen jaren uit tot een van de hedendaagse helden uit de undergroundhiphop. In drie jaar tijd bracht Gibbs maar liefst tien mixtapes uit en werkte hij samen met artiesten als Young Jeezy, Juicy J, Jadakiss en Curren$y. Hiermee creërde hij een flinke buzz, met een hoogtepunt in 2014 toen hij het album ‘Pinata’ uitbracht met hij mythische producer Madlib vol streetknowledge, experimentele beats en verhalende teksten. Eind 2015 verscheen Gibbs’ nieuwe album ‘Shadow Of A Doubt’ waarop hij werkt met onder andere Gucci Mane, Kaytranada en Tory Lanez. Eind mei presenteert hij zijn nieuwe werk!

Freddie Gibbs
Datum: 24 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 26 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek