Gingerpig naar de Boerderij

Ticketmaster

Gingerpig bracht vorig jaar hun nieuwe album “Ghost on the Highway” uit. De rockband onder leiding van Boudewijn Bonebakker (Gorefest) staat garant voor een mix van seventies rock met een psychedelisch bluesrandje. Gingerpig heeft in de afgelopen jaren een goede live reputatie opgebouwd en is inmiddels ook buiten Nederland een begrip voor liefhebbers van technisch doordachte songs. De titel van de plaat “Ghost on the Highway” is een referentie naar de muzikale reis van de band. Vijf jaar geleden werden de eerste stappen gezet met het debuutalbum ‘The Way Of The Gingerpig’ (2011), gevold door ‘Hidden From View’ (2012). Met deze albums bewijst Bonebakker dat zijn muzikale spectrum verder reikt dan death metal. De invloeden van blues en fusion zorgen voor een spannende eigen sound. De stijl op hun nieuwe album is wat harder en donkerder, maar de groove is gebleven. Het vintage geluid van bassist Daniele Labbate gecombineerd met het slagwerk van Maarten Poirters zorgen voor een ijzersterke ritmesectie.

Gingerpig
Datum: zondag 5 juni 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 14:00
Aanvang: 15:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek