Hef, BOEF & 3Robi naar Patronaat

Ticketmaster

Deze drie acts weten als hedendaagse woordenkunstenaars straat hiphop te verbinden met sterke teksten en creatief taalgebruik – en laten tegelijk de club er op bouncen.

Hef behoeft weinig uitleg. Al drie keer eerder kwam hij langs in Patronaat (met oa Murda voor de Bang Bros tour, broertje Crooks voor een ‘Freddy & Bundy’ en zijn Team Vieze). Met zijn karakteristieke gevoel voor humor weet hij op momenten zijn hele leven in één zin weet samen te vatten, en doet dan met zijn eigen laidback flow.

Na in de underground zijn strepen te hebben verdiend en via veelbekeken Zonamo- en 101Barz sessies, is de Alkmaarse rapper BOEF nu echt aan het doorbreken bij het grote publiek. Een track samen met Ali B en Sevn Alias als soundtrack voor de film ‘Black’ is daar al getuige van, en met zijn EP ‘Gewoon BOEF’ die eind februari uitkomt, kan niemand meer om hem heen. Met een opeenstapeling van woordspelingen en punchlines geldt BOEF als een van lyrisch sterkste rappers van het moment.

3Robi (zeg: “érobi”) is de naam, gelijk rwina als hij komt. Op oa ‘Rare Wapens’ en ‘Chossel Een Beetje’ (featering bij Wilde Westen gappies Mula B & Louis) laat hij een eigen stemgeluid horen, waarin woorden en zinnen zwalken en verdraaid worden, tot een flowend geheel. Zijn stijl ligt in het verlengde van Sjaak, maar hij heeft inmiddels zijn eigen geluid wel gevonden.

Hef, BOEF & 3Robi
Datum: Vr 01 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek