Jakob Bro Trio naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Subtiel is nog een understatement voor het spel van de Deense jazzgitarist Jakob Bro. Volgens het Amerikaanse jazztijdschrift Jazz Times produceert hij ‘clouds of sound’ in plaats van solo’s of akkoorden. Echo’s van John McLaughlin, maar ook van Pat Metheny klinken door in het bijna etherisch groovende geluid van deze unieke muzikant. Drummer en landgenoot Jon Christensen is van het type ‘liever een slag te weinig dan te veel’, dus krijgt bassist Thomas Morgan (VS) lekker veel ruimte om zijn baslijnen virtuoos om de ijle noten van Bro heen te laten krullen. Vorig jaar verscheen het glorieuze album Gefion!

Jakob Bro Trio
Datum: 14 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek