Laden en Lossen naar de Melkweg

Ticketmaster

Zij zijn geen supermarkt, maar alsnog laden zij zich vol met inspiratie en lossen die in het publiek. Na vier jaar studeren aan het Conservatorium van Amsterdam zijn ze klaar om hun opgeladen ego te verlossen en vogelvrij en eigenwijs de wereld in te stuiven. Laat je in vervoering brengen door de verse future/hip-hop grooves van Gyo Kretz, de kleurrijke hookes van Ann White en de gruizige neo-psych synths van Groa. Dans op BADE, raak verward van Tyler Beaker en droom weg bij Juvenile. Wieteke Wijte, Gyo Kretz en Sergio Escoda: één alliantie, ontpopt tot self-proclaimed rockstars. Drie studenten, vrienden en muzikanten. Hetzelfde schuitje, compleet andere schappen.

Laden en Lossen
Datum: 18 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek