Maduk naar de Melkweg

Ticketmaster

Maduk is een van de meest veelbelovende talenten in de drum & bass-scene met een gigantische online fanbase en stond bijvoorbeeld ook al op Lowlands. Deze avond presenteert hij hier in de Melkweg zijn nieuwste album ‘Never Give Up’, nadat hij hier al een paar keer draaide bij Major League. De 25-jarige Amsterdammer won in 2014 nog de award voor “Best Newcomer Producer” bij de Drum & Bass Arena Awards, dit jaar won hij de award voor “Best Newcomer DJ”. Voor ‘Never Give Up’ bracht hij al materiaal uit via labels zoals Hospital, Viper, UKF, Fokuz, Allsorts en zijn eigen Liquicity Records. Om de avond compleet te maken zijn er ook twee guest DJ’s bij, more info soon!

Maduk
Datum: 5 mei
Zaal: Melkweg
Aanvag; 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek