Popa Chubby naar Paard van Troje

Ticketmaster

Met zijn kaal geschoren hoofd en getatoeëerde armen is Chubby een imposante verschijning. In de loop der jaren is Popa Chubby uitgegroeid tot één van de meest populaire karakters in de blues scene van New York. Naar eigen zeggen is zijn stijl te omschrijven als “the Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters & Jimi Hendrix meets Robert Johnson”.

Deze bluesgigant begon op 13-jarige leeftijd en zit ondertussen al 25 jaar in het vak. Begin jaren ’70 bestormt Popa Chubby met een afro kapsel. Met het legendarische album ‘Booty And The Beast’ brengt hij één van de bestverkopende blues albums van 1994 uit. Zijn afro is er ondertussen af, maar zijn wilde haren is hij nog lang niet kwijt, want hij tourt nog steeds naar hartelust de wereld rond. Inmiddels heeft hij een dozijn aan albums en meerdere bluesawards op zijn naam staan. Zijn nieuwste album ‘I’m Feelin’ Lucky’, opgenomen in zijn eigen studio in Hudson Valley, bevat heerlijke face melting blues, rock en funky soul.

Popa Chubby
Datum: 08 november
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek