Redfoo & The Party Rock Crew naar de Melkweg

Ticketmaster

Deze Amerikaanse hiphopartiest, danser, producer en deejay maakte tot 2013 deel uit van de groep LMFAO. Met LMFAO scoorde Redfoo megahits als ‘I’m In Miami Bitch’, ‘Party Rock Anthem’ en ‘Sexy And I Know It’. De beukende mix van house, rap en electropop zorgde voor menig feestje! In de daarop volgende jaren maakte de Amerikaan vooral furore op TV en het witte doek. Momenteel heeft Redfoo weer alle aandacht voor muziek. Op 18 maart verschijnt zijn nieuwe album ‘Party Rock Mansion’ met daarop o.a. de hitsingles ‘Juicy Wiggle’, ‘New Thang’ en het onlangs verschenen ‘Lights Out’. Dat betekent dat de fluorescerende kleding, zonnebrillen en afropruiken weer uit de kast kunnen!

Redfoo & The Party Rock Crew
Datum: 21 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 26 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek