TJING TJING & Flip en de Noormannen naar 013

Ticketmaster

Roos Rebergen (Roosbeef) en André Manuel hebben de afgelopen maanden tal van nieuwe nummers geschreven. Daarna zijn ze op zoek gegaan naar muzikanten zodat ze een spannende gelegenheidsformatie konden vormen. En gelet op de namen die ze gescoord hebben is dat zeker gelukt. Op bas, Pieter Van Buyten (Flip Kowlier,Sukilove), gitaar Sjoerd Bruil (Black Cassette, Sukilove, Dez Mona) en op drums, Tim van Oosten (Roosbeef, Het Zesde Metaal). Dat gezelschap tezamen speelt onder de naam TJING TJING. Ze komen met veel nieuwe nummers die het pad bewandelen tussen poezie en muziek, maar ze zullen de klassiekers van André of Roos zeker niet schuwen.

De band komt samen met Flip en de Noormannen die met hun muziekstijl het midden houden tussen Tom Waits en Leonard Cohen, maar met de nieuwe singles tevens een meer primitieve sound brengt die Flip zelf omschrijft als ‘een alfaman die op poëtische wijze de lakens uitdeelt’.

TJING TJING & Flip en de Noormannen
Datum: do 19 mei ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start: ZA 27 FEB ’16

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek