Vintage Trouble naar de Melkweg

Ticketmaster

In november maakte deze Amerikaanse band diepe indruk met hun energieke show in de Melkweg. Met een heerlijke portie scheurende bluesrock en rauwe, ingetogen soul brak Vintage Trouble de tent volledig af. Sindsdien gaat het hard met de band en staan ze onder andere op de komende editie van Pinkpop. De band werd opgericht in Venice Beach, Los Angeles in 2010 en was al support voor grootheden als The Who en AC/DC. Met hun tweede album ‘1 Hopeful Rd’, uitgebracht op het gerenommeerde Blue Note Records, brengt de band je naar zweterige ‘juke joints’ waar oude soullegendes uit hun tenen zingen op stampende rhythm-and-blues. Nu komen ze terug om de vorige show lichtjes over te doen!

Vintage Trouble
Datum: 5 juli
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 26 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek