Cross-linx 2017 terug naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Cross-linx 2017 terug naar Groningen
Cross-linx 2017 terug naar Groningen

Afgelopen weekend stond De Oosterpoort in het teken van het festival Cross-linx, en dat smaakte naar meer! Daarom komt er een volgende editie van Cross-linx, op 3 maart 2017.

Vrijdag 3 maart vindt het festival Cross-linx opnieuw plaats in De Oosterpoort. Dit out-of-the-box denkende festival zet al jaren in op verrassende samenwerkingen en combinaties van indie-classical muziek (avant-garde popmuziek en nieuwe muziek). En met succes!

Cross-linx biedt een gevarieerde avond vol onverwachte verbindingen tussen gecomponeerde ‘nieuwe’ muziek en artiesten uit de avant- garde popscene. Het festival gaat niet alleen figuurlijk buiten de gebaande paden, maar presenteert het muzikale avontuur ook op onverwachte plekken in De Oosterpoort.

Cross-linx
Datum: Vrijdag 3 maart
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek