Dirty Fences naar Rotown

Ticketmaster
Dirty Fences naar Rotown
Dirty Fences naar Rotown

Dirty Fences snapt het. Om het fanatieke rock ‘n’ rollbestaan bij te benen, kun je beter gewoon Full Tramp gaan, zoals de titel van het nieuwste album ook geestig beaamt. Een omvangrijk hek met groot waarschuwingsboord hoeft er dus niet aan te pas te komen. Hup, spring eroverheen en lang leve de lol! Hoe gevaarlijk kan het zijn? Goed, misschien wel een béétje gevaarlijk. Maar als het gaat om onversneden punk hoort gevaar er een béétje bij, toch?

Dirty Fences grijpt op Full Tramp dan ook onbeschaamd terug naar de tijden dat The Ramones, The Stooges en MC5 met twee akkoorden en een eindeloze voorraad bluf de rock ‘n’ roll opnieuw uitvonden. Geen franjes, geen vlammenwerpers, geen diepzinnig gemijmer. Gewoon keihard no nonsens raggen tot op de laatste ademteug. Dirty Fences tovert ieder DIY-hok of kleine club om tot stadion, een belofte die ze ook in Rotown zullen inlossen! We just can’t wait!

Dirty Fences
Datum: ma 30 mei 2016
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek