Neil Finn naar het Amsterdamse Bostheater

Ticketmaster
Neil Finn naar het Amsterdamse Bostheater
Neil Finn naar het Amsterdamse Bostheater

Neil Finn is na Maaike Ouboter de tweede aangekondigde artiest voor de vierde editie van Live At, een serie openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater. De frontman van Crowded House geeft op zondag 7 augustus een optreden in het Amsterdamse Bos. Afgelopen edities gaven o.a. Angus & Julia Stone, Jett Rebel, Kensington en KAKKMADDAFAKKA optredens in de intieme setting van Live At.

Neil Finn
Woordkunstenaar Neil Finn (57) staat bekend om zijn fantastische songwriting. Met zijn band Crowded House scoorde hij wereldhits als ‘Weather With You’ en ‘Don’t Dream It’s Over’, als solo-artiest deinst hij er niet voor terug om zijn experimentele kant te laten zien. Met zo’n indrukwekkende discografie belooft deze zomeravond in augustus een hele bijzondere te worden.

Many more to come
Neil Finn is de tweede act die wordt aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2016. Eerder werd het concert van Maaike Ouboter op 12 juni aangekondigd. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Neil Finn
Datum: 07 augustus
Locatie: Het Amsterdamse Bostheater
Kaarten zijn vanaf vrijdag 4 maart 10:00 uur verkrijgbaar

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek