Pentatonix naar de Heineken Music Hall

Ticketmaster
Pentatonix naar de Heineken Music Hall
Pentatonix naar de Heineken Music Hall

De Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix staat op 1 juni met hun nieuwe World Tour in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De Amerikaanse a-capellagroep, tweevoudig Grammy winnaar en YouTube sensatie Pentatonix brak in 2011 door na het winnen van de derde seizoen van de talentenjacht The Sing Off. Sinds hun doorbraak heeft de vijfkoppige formatie al meer dan 1.4 miljard views binnengehaald op hun YouTube kanaal met 10 miljoen volgers, verschenen ze in de film Pitch Perfect 2, en verkochten ze alleen in de Verenigde Staten al meer dan 2,7 miljoen albums.

Hun nieuwste self-titled album kwam vorig jaar oktober uit en stond meteen op de eerste plek in de Billboard Top 200. Dit is tevens het eerste album van de groep met originele nummers. Na twee uitverkochte Paradiso’s in 2014 en tweemaal de Heineken Music Hall in 2015 komt Pentatonix op 1 juni terug naar de Heineken Music Hall met hun nieuwe World Tour. Als special guest nemen zij Us The Duo mee. Dit tweetal brak door met hun 6 seconde durende covers op Vine.

Pentatonix
Datum: Woensdag 1 juni 2016
Datum: Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang 20:00
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek