Nahko and Medicine for the People naar het Amsterdamse Bostheater

Ticketmaster
Nahko and Medicine for the People naar het Amsterdamse Bostheater
Nahko and Medicine for the People naar het Amsterdamse Bostheater

Nahko and Medicine for the People is de derde aangekondigde artiest voor de aankomende editie van Live At, een serie openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater. Eerder werden de concerten van Maaike Ouboter en Neil Finn aangekondigd. Nahko and Medicine for the People – dat afgelopen januari nog in een stijf uitverkochte Melkweg stond – geeft op maandag 8 augustus een optreden in het openluchttheater.

Nahko and Medicine for the People
Geïnspireerd door verhalenvertellers als Bob Dylan en Conor Oberst, trekt Nahko Bear, zanger van het multiculturele gezelschap, al jaren de wereld over met zijn gitaar. Gaandeweg vormde hij de Medicine for the People, een groep muzikanten die zich laat inspireren door de wereld en haar verschillende culturen. Deze invloeden hoor je terug in de mix van folkrock, hiphop en wereldmuziek die Nahko and Medicine for the People maakt, die perfect tot zijn recht komt in de buitenlucht van het Amsterdamse Bos.

Uitverkochte zalen
Dat Nahko and Medicine for the People de afgelopen jaren over de hele wereld bekendheid heeft verworven is geen wonder, dankzij de positieve, inspirerende boodschap van de band gecombineerd met een krachtige liveperformance en de innemende persoonlijkheid van frontman Nahko Bear. Afgelopen januari sloot de band een succesvolle tour door Europa af met uitverkochte shows in de grote zaal van de Melkweg, Amsterdam en Simplon, Groningen.

Nahko and Medicine for the People
Datum: 08 augustus
Lokatie: Amsterdamse Bostheater
De kaartverkoop start zaterdag 5 maart om 10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek