St. Paul And The Broken Bones naar De Oosterpoort

Ticketmaster
St. Paul And The Broken Bones naar De Oosterpoort
St. Paul And The Broken Bones naar De Oosterpoort

‘St.’ Paul Janeway is samen met zijn sextet een nieuwe stem in de hedendaagse soulmuziek. Schrik niet als deze jonge bleekscheten het podium betreden, want het fysieke voorkomen van deze soulnerds rijmt bepaald niet met het authentieke retro-geluid die deze getalenteerde groep beheerst en met volle overgave uitvoert. De kracht van de band, met de fantastische shouter Paul Janeway, ligt vooral op het podium.

Het is dan ook geen vreemd nieuws dat frontman Paul Janeway als kind opgroeide in de gospelkerken van Alabama. Als een prediker beweegt hij nu over het podium, zingt en schreeuwt hij de longen uit zijn lijf en overtuigt zijn publiek met de Southern soul als zijn religie. Het pas uitgebrachte album ‘Half the City’ werd geproduceerd door Ben Tanner (van Alabama Shakes) en bestaat uit een dozijn rauwe en broeierige soulklassiekers, waar iedereen op kan dansen!

St. Paul And The Broken Bones
Datum: Woensdag 15 juni
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek