a balladeer naar Hedon

Ticketmaster
a balladeer naar Hedon
a balladeer naar Hedon

De laatste jaren treedt singer-songwriter Marinus de Goederen vooral solo op, maar dit najaar doet hij Hedon aan met band. Naast songs van het nieuwe a balladeer album A Wolf At The Door, welke op 11 maart verschijnt, zullen klassiekers als Swim With Sam en Robin II uiteraard ook voorbijkomen.

Na het winnen van de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland in 2003 brak a balladeer in 2006 definitief door met Swim With Sam. Datzelfde jaar werd de band genomineerd voor zowel een 3FM Award als een TMF Award en in 2007 kreeg a balladeer een Zilveren Harp opgespeld. Het tweede album, Where Are You, Bambi Woods?, leverde in 2008 een Edison-nominatie op. Swim With Sam staat nog elk jaar in de Top 2000.

a balladeer
Datum: do 15 sep 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek