a balladeer naar het Paard

Ticketmaster
a balladeer naar het Paard
a balladeer naar het Paard

Na het winnen van enkele prestigieuze prijzen (Grote Prijs van Nederland, Zilveren Harp) en een notering in de Top 2000 werd het ineens akelig stil rondom a balladeer. De Amsterdamse band – die qua sound wordt vergeleken met Counting Crows, David Gray en Tom McRae – leek dan ook voorgoed van de radar verdwenen. Maar goed nieuws: met een nieuw album op komst (A Wolf At The Door, 11 maart) treedt a balladeer dit najaar eindelijk weer op in het Paard van Troje!

Na het luisteren van enkele nieuwe songs kunnen wij niets anders dan concluderen dat het de hoogste tijd is om deze band weer op de bühnes te zien. De emotionele zang van Marinus de Goederen (zacht, met een rauw randje) leent zich nog steeds perfect voor het brengen van eerlijke, directe poëtische teksten: “See I kept begging you to help me help you, if wishes were horses I would surely ride.” Zo staat ook dit album weer vol melancholische luisterliedjes om stil van te worden. Naast nieuwe songs komen klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’ uiteraard ook voorbij 24 september. Fijn!

a balladeer
Datum: 24 september
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek