Bazart naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Bazart naar Tivoli de Helling
Bazart naar Tivoli de Helling

De Vlaamse band Bazart omschrijft hun muziek als ‘donkere indiepop in de moedertaal’. Allesbehalve een doorsnee Nederlandstalige band dus, want Bazart laat zich net zo graag beïnvloeden door The National en Yeasayer als Spinvis en Gorki. Hun eerste single Tunnels stond wekenlang in De Afrekening van Studio Brussel en de tweede single Goud (met het refrein ‘liever snel naar de hel dan traag naar de hemel’) haalde de hoogste plek in de Graadmeter, de hitlijst van Pinguin Radio. Na succesvolle voorprogramma’s voor hun landgenoten van Oscar And The Wolf doet Bazart het vanaf nu op eigen kracht!

Bazart
Datum: 06 mei
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek