Bertus Borgers naar de Effenaar

Ticketmaster
Bertus Borgers naar de Effenaar
Bertus Borgers naar de Effenaar

Bertus Borgers komt langs met zijn inmiddels vaste begeleiders The Young Retro’s, waarmee hij binnenkort de studio induikt om te gaan werken aan een fonkelnieuw album. Dus verwacht naast enkele Borgers klassiekers vooral veel nieuwe songs.

De Brabantse muzikant Bertus Borgers uit Veldhoven begon als vijftienjarig nozempje te spelen bij de plaatselijke Evergreens, in de tijd dat de Beatles nog in rokerige kroegen speelden. Bertus swingt tegenwoordig nog steeds op het podium en bouwde in al die jaren een flinke carrière op in de rockmuziek van de lage landen.

Als zanger/saxofonist was hij achtereenvolgens frontman in Dirty Underwear, Mr. Albert Show, Sweetd’Buster, Groove Express, The Nightcats en de Foyer Rock Band. Met deze bands nam hij veertien albums op met eigen muziek en was ondertussen met zijn tenorsax een graag geziene gast bij niemand minder dan Golden Earring, Herman Brood en Raymond van het Groenewoud.

Bertus Borgers
Datum: 07 oktober
Zaal: Effenaar
Aanvag: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek