Black Uhuru naar de Melkweg

Ticketmaster
Black Uhuru naar de Melkweg
Black Uhuru naar de Melkweg

Black Uhuru uit Kingston Jamaica is één van de oudste en meest legendarische reggaebands uit Jamaica, bekend van talloze reggaehits zoals ‘Shine Eye Gal’, ‘Guess Who’s Coming To Dinner’ en ‘What Is Life?’. De band werd oorspronkelijk in 1972 opgericht door zanger Derrick “Duckie” Simpson met het Swahili woord ‘vrijheid’ in de naam en was de eerste reggaeband die een Grammy won. Gedurende de jaren is de bezetting regelmatig veranderd en grote namen als Don Carlos, Garth Dennis, Michael Rose, Sandra “Puma” Jones, Junior Reid en natuurlijk Sly & Robbie hebben hun steentje bijgedragen. Duckie Simpson treedt deze avond op met Andrew Bees en zangeres Jojo Mac.

Black Uhuru
Datum: 28 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek