BLØF met extra show naar Goffertpark

Ticketmaster
BLØF met extra show naar Goffertpark
BLØF met extra show naar Goffertpark

De eerste show van BLØF was binnen recordtijd uitverkocht en daarom komt er een tweede show! De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken. Eind 2014 verscheen het elfde studioalbum van BLØF, ‘In Het Midden Van Alles’ waarop ze gretiger dan ooit klinken. Het nieuwe album werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en werden afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam. In het opnameproces was een belangrijke rol weggelegd voor producer JB Meijers die met sferen en lagen meer diepte gaf aan het album.

“Het is wellicht het album waarmee we ons meer dan ooit profileren als een band die er anno nu nog steeds toe doet. Het geluid van nu, mede dankzij de productionele input van JB”, aldus zanger Paskal Jakobsen. In 2012 vierde de band haar 20-jarig bestaan met het jubileumalbum ‘Hier – Het Beste van 20 Jaar BLØF’.

BLØF
Datum: 15 mei (Extra show)
Lokatie: Goffertpark, Nijmegen
Terrein open: 19:00
aanvang: 19:45
Voorverkoop voor deze show begint op zaterdag 5 maart om 10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek