Cirrha Niva naar W2 Poppodium

Ticketmaster
Cirrha Niva naar W2 Poppodium
Cirrha Niva naar W2 Poppodium

Na het zeer goed besproken album ‘For Moments Never Done’, is Cirrha Niva tussen diverse ritmesectie wisselingen door gestart met het schrijven van ‘Out Of The Freakshow,’. Oprichter/gitarist Rob Willemse en oudgedienden gitarist Carlo Heefer en zanger Legrand hebben in Michel Steenbekkers (ex-Fuelblooded) en Robert van Kooij (ex-Toyz) hun bassist en drummer gevonden.

Net als op ‘For Moments Never Done’ zijn producers Jochem Jacobs and Bouke Visser van Split Second Sound Studio (Textures ect.) ook nu weer verantwoordelijk voor de frisse en internationale sound. Op ‘Out Of The Freakshow,’ vinden technische gitaarriffs, shred solo’s, pompende basgrooves en beukende drums afwisseling met akoestische gitaar, melodieuze solo’s, sleepende bas en jazzy drumpatronen. Zanger Legrand weet echter met elke sfeer, elk tempo en elke toon moeiteloos om te gaan. Vanwege de emotie en intensiteit die hij in elk couplet en refrein weet te leggen geloof je automatisch ieder woord. Op dit nieuwe plaatwerk gaat Cirrha Niva harder, maar tegelijkertijd ook melodieuzer te werk. Als referenties zouden Nevermore, Psychotic Waltz en zelfs Thin Lizzy en Rush genoemt kunnen worden.

Cirrha Niva + End of the Dream
Datum: vrijdag 22 April
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek