Clouseau naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Clouseau naar Tivoli Vredenburg
Clouseau naar Tivoli Vredenburg

De Belgische band Clouseau scoorde in de jaren negentig talloze hits met nummers als Daar Gaat Ze, Wil Niet Dat Je Weggaat, Passie en Vanavond Ga Ik Uit. In hun thuisland verkopen Koen Wauters en zijn mannen nog steeds jaarlijks een paar keer het Antwerpse Sportpaleis uit, maar ook in Nederland zit Clouseau weer in de lift. Eind februari verscheen hun nieuwe album Clouseau Danst – de onweerstaanbaar swingende single Droomscenario laat horen dat de band zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Verwacht een poppy geluid dat helemaal 2016 is, maar ook helemaal Clouseau. Dansschoenen aan!

Clouseau
Datum: 16 september
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek