Coldrain & Charm the Fury naar Gebr de Nobel

Ticketmaster
Coldrain & Charm the Fury naar Gebr de Nobel
Coldrain & Charm the Fury naar Gebr de Nobel

Coldrain is een Japanse rockband uit Nagoya, welke is opgericht in 2007. The band mixt melodische zanglijnen met ‘screams’ die typisch zijn voor de post-hardcore sound. The Charm The Fury is een metalcoreband uit Amsterdam en bestaat sinds 2010. Kenmerkend voor het geluid is de zangeres.

In 2013 bracht The Charm The Fury hun eerste cd A Shade Of My Former Self bij Listenable Records uit, na in 2012 al de ep The Social Meltdown in eigen beheer te hebben uitgebracht. In 2014 speelde de band op het FortaRock Festival in Nijmegen en in 2015 op de Graspop Metal Meeting in België.

Coldrain & Charm the Fury
Datum: 19 mei
Zaal: Gebr de Nobel
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek