Douwe Bob naar Bibelot

Ticketmaster
Douwe Bob naar Bibelot
Douwe Bob naar Bibelot

Douwe Bob staat op 28 oktober met zijn nieuwe album ‘Fool Bar’ in de Main Stage van Bibelot. De Amsterdammer behaalde eerder het nieuws door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival dit jaar in Stockholm.

De carrière van Douwe Bob zit in een stroomversnelling. Naast zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival staat hij dit jaar op Pinkpop en is hij genomineerd voor maar liefst drie 3FM Awards. In mei brengt de jonge muzikant het derde album ‘Fool Bar’ uit, vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. “Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest.”, aldus Douwe Bob.

Succesvolle samenwerking
Douwe Bob vergaarde bekendheid door het winnen van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ in 2012. Hierna leverde een succesvolle samenwerking met Anouk de hit ‘Hold Me’ op en behaalde het album ‘Pass It On’ de nummer één positie in de Album Top 100.

Support: Hans Hannemann
Hans Hannemann laat zich inspireren door de klassieke pop van de 60’s en 70’s en country grootheden als Kris Kristofferson en Billy Joe Shaver. De Groningse singer-songwriter vertaalt de roots van Amerikaanse muziektradities naar een volledig eigen stijl.

Douwe Bob
Datum: 28 oktober
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek