Douwe Bob naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Douwe Bob op 8 december naar De Oosterpoort

Douwe Bob is geen onbekende in Groningen! Het afgelopen jaar stond de singer-songwriter al een paar keer in een uitverkochte Kleine Zaal! Daarom komt Douwe Bob op 8 december terug naar De Oosterpoort voor een concert in de Grote Zaal!

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. In mei 2016 komt Douwe Bob met zijn derde album ‘Fool Bar’, vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Met dit nieuwe album gaat hij een nieuwe tour doen, waarmee hij Groningen niet overslaat.

Komend jaar vertegenwoordigt hij Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm, speelt hij op Pinkpop en tourt hij in het najaar met zijn band. “Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Groningse singer-songwriter Hans Hanneman.

Douwe Bob
Datum: Donderdag 8 december
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek