Douwe Bob naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Douwe Bob naar Tivoli Vredenburg
Douwe Bob naar Tivoli Vredenburg

Wanneer je Douwe Bob hoort en ziet, weet je dat dit een jonge artiest met een oude ziel is. Zijn inspiratiebronnen zijn dan ook iconen als Johnny Cash, Bob Dylan, Willie Nelson – eigenlijk alles wat oud en goed en rock-’n-roll is. In 2012 brak Douwe Bob door toen hij De Beste Singer-Songwriter Van Nederland won, het jaar daarop stond hij mede dankzij zijn prima debuutalbum zelfs al op Pinkpop. Op zijn tweede plaat Pass It On (2015) heeft Douwe Bob een grote artistieke sprong voorwaarts gemaakt met dertien on-Nederlands goede countryrocktracks die allemaal een heerlijke sixties-/seventiessfeer ademen!

Douwe Bob
Datum: 10 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek