Jeangu Macrooy naar Metropool

Ticketmaster
Jeangu Macrooy naar Metropool
Jeangu Macrooy naar Metropool

Winnaar van de prestigieuze Popsecret prijs, groeide op in de tropische warmte van zijn thuisland Suriname. Zijn interesse in muziek ontstond op jonge leeftijd, wat hij gevolg gaf met een studie aan het conservatorium van Suriname. Na twee jaar besloot Jeangu zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Er ontstond een samenwerking met producer Perquisite, en in december 2015 werd hij getekend doorUnexpected Records. Jeangu’s debuut EP, waarop zijn bijzondere stem(bereik) en persoonlijke liedjes centraal zullen komen te staan, vindt vandaag het levenslicht en natuurlijk gebeurt dat hier in Hengelo!

Jeangu Macrooy
Datum: donderdag 7 april 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek