Joep Beving naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Joep Beving naar Tivoli Vredenburg
Joep Beving naar Tivoli Vredenburg

Het leest een beetje als een jongensboek: in de beslotenheid van zijn eigen huis componeerde toetsenist Joep Beving elf bijzondere pianostukken. Die hij vervolgens opnam op zijn, in eigen beheer uitgegeven, album Solipsism. Zet de klok zes maanden vooruit, en de betoverende pianostukken van Joep Beving zijn al meer dan zeven miljoen keer beluisterd op Spotify. ‘Fantastisch!’, vertelde de componist zelf in De Wereld Draait Door. De muziek van Beving is dromerig en filmisch, en staat in een traditie die misschien wel begint bij Chopin, en die via Satie en Glass leidt tot dé pianist-componisten van nu: Ludovico Einaudi en Chilly Gonzales. Voor fans van o.a. Ólafur Arnalds, Nils Frahm en Peter Broderick.

Joep Beving
Datum: 20 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek