John Coffey naar AreaFiftyOne

Ticketmaster
John Coffey naar AreaFiftyOne
John Coffey naar AreaFiftyOne

John Coffey zanger David ving een biertje op, terwijl hij op het Pinkpop publiek stond. Hij zorgde daarmee meteen voor de internationale doorbraak van John Coffey. De video ging wereldwijd viral en de band is sindsdien nog een beetje cooler dan die al was. Want laten we eerlijk zijn, de mannen hadden al een zeer gezonde rock ’n roll reputatie!

‘The Great News’ heet de laatste full-lenght van John Coffey en eigenlijk is dat het enige rock album dat je in je platenkast nodig hebt. Punk, stampende rock `n’ roll en hier en daar een metalriff, het staat er allemaal ontzettend lekker en strak op. En vanavond?

Vanavond gaan alle remmen los midden in de MU Bowl van Area Fifty One, de grootste skatebowl van Europa. Tijdens deze exclusieve show speelt John Coffey de soundtrack van Tony Hawk’s Pro Skater 2, de skateboardgame die de naam draagt van de pionier in verticaal skateboarden.

John Coffey
Datum: 14 mei
Zaal: AreaFiftyOne, Eindhoven
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Voorverkoop start: Za 05 mrt ’16

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek