Kliko Fest in Patronaat

Ticketmaster
Kliko Fest in Patronaat
Kliko Fest in Patronaat

Patronaat’s indoor fest voor garage punk rock ‘n roll trash blues surf noise beat vind dit jaar plaats op 16 juli, en weer de hele avond en nacht (van 20.00 uur ‘s avonds tot 06.00 uur ‘s ochtends).

De eerste namen zetten al flink de toon: Mudhoney begon in de jaren ’80 als garage punk bandje, voegde daar wat metal aan toe en creëerde zo het geluid wat later grunge zou worden! Kurt Cobain noemde hen ook als het meest invloedrijke voor het geluid van Nirvana. En deze oude rotten rocken nog steeds lekker door, want ook het laatste album ‘Vanishing Point’ was een prima plaat.

Verder op het programma garage punks together PANGEA, The Jackets, St. Tropez, Mozes & The Firstborn, Yung uit Denemarken, surfkoningen The Phantom Four en surfy garage trashers Iguana Death Cult. Er volgen nog veel meer bands!

Kliko Fest
Datum: 16 juli
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u
De eerste early bird kaarten zijn vanaf vrijdag 4 maart te koop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek