Lera Lynn naar de Melkweg

Ticketmaster
Lera Lynn
Lera Lynn

Lera Lynn is een singer- songwriter, co-producer en multi-instrumentalist. Op haar nieuwste album ‘Resistor’ gooit ze al deze talenten in een plaat die zich het best laat omschrijven als donkere Americana besmeurd met off-beat rock en experimentele pop-noire. De uit Nashville afkomstige zangeres heeft misschien roots in de country, maar haar muziek is inmiddels geëvolueerd tot een donkere en aangrijpende sound. De perfecte vertaling van haar muziek is te vinden in de HBO hitserie ‘True Detective’, waar ze een flink deel van de soundtrack voor schreef. Haar optreden in ‘The Late Show with David Letterman’ was al indrukwekkend, haar concert in de Theaterzaal zal niet anders zijn!

Lera Lynn
Datum: 8 juli
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek