Marc Cohn naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Marc Cohn naar Tivoli Vredenburg
Marc Cohn naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Marc Cohn zal altijd in een adem worden genoemd met zijn hit Walking In Memphis, afkomstig van zijn zelfgetitelde debuutalbum uit 1991. De gospel-achtige rocksong klinkt vijfentwintig jaar na dato dan ook nog even sprekend en indringend als toen – net als overigens de rest van het album. Cohn brengt niet vaak een plaat uit, maar als hij het doet, is het altijd raak. Zijn laatste release is het album Listening Booth: 1970, waarop hij nummers covert uit het jaar dat hij – als elfjarige – serieus naar muziek begon te luisteren. Deze man kent het geheim van een goed liedje!

Marc Cohn
Datum: 03 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek