Ronan Keating naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Ronan Keating naar Tivoli Vredenburg
Ronan Keating naar Tivoli Vredenburg

Ronan Keating geeft op dinsdag 30 augustus een concert in TivoliVredenburg, Utrecht. Keating is de frontman van Boyzone, de succesvolste Ierse boyband allertijden. Als soloartiest heeft Ronan Keating meer dan twintig miljoen platen verkocht, met ‘When You Say Nothing at All’ (bekend van de film ‘Notting Hill’), ‘If Tomorrow Never Comes’ en ‘Life Is a Rollercoaster’ als grootste hits. Directe aanleiding voor het concert is de verschijning van Keatings tiende soloalbum ‘Time of My Life’ op 12 februari, zijn eerste nieuwe plaat sinds Fires (2012). ‘Time of My Life’ is een akoestisch getint album geworden met veel ballades. Keating haalde voor het album zijn inspiratie uit het muzikale theaterstuk ‘Once’, waar hij vorig jaar de hoofdrol in speelde. Het enige optreden van Ronan Keating in Nederland vindt plaats in de zaal Ronda van TivoliVredenburg.

Ronan Keating
Datum: 30 augustus
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek