Shinedown naar de Melkweg

Ticketmaster
Shinedown naar de Melkweg
Shinedown naar de Melkweg

Bij de nieuwe plaat van Shinedown ‘Threat To Survival’ uit 2015 rollen de spieren weer af en aan. Gruizige, zware Amerikaanse hardrock wordt mooi afgewisseld met een enkele radiovriendelijke ballad. Gitaren duikelen over elkaar heen en zanger Brent Smith zet wederom zijn strot wagenwijd open om de positieve boodschap van de band te verspreiden. Hierdoor is de vijfde Shinedown plaat misschien wel hun krachtigste en belangrijkste tot nu toe. De band debuteerde in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een miljoenen albums verkopende grootheid. Tijdens hun muzikale en krachtige shows komt de muziek het beste tot hun recht en daarom zullen ze prima tot hun recht komen in The Max!

Shinedown
Datum: 14 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19.30
Verkoop start vr 4 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek